About Jumi

profielfoto
Jumi Food Desk komt voort uit een liefde voor eten. Mijn liefde voor eten! Ik ben Juliette en ik ben 33. Mijn achtergrond ligt in de horeca, gasten verzorgen met een passie voor lekker eten en drinken. Op een gegeven moment begon ik me meer te interesseren voor gezonde voeding. Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je lichaam? Ik bleek niet de enige met deze vraag. Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. Van kleidetoxes en paleo-eten tot discussies over kippeneieren. Dit zorgde ervoor dat ik me meer begon te focussen op de basis. Ik googelde me suf op vragen zoals; hoe neemt het lichaam suiker op en wordt je echt dik van vet? Inmiddels kan ik mezelf informeren omdat ik een studie ben gaan volgen;  HBO Voeding & Diëtetiek.

Tijdens deze studie ben ik altijd bezig geweest met het eigen ondernemerschap, voeding en marketing. De vraag was hoe dit te verwerken in een eigen onderneming. Na veel te hebben gepraat met mijn netwerk begon er een balletje te rollen, die ervoor zorgde dat ik als freelancer aan de slag kon bij GrowWizzKid. Van het een kwam het ander en inmiddels heb ik al een aantal mooie projecten mogen doen en weet ik waar mijn sterke punten liggen en waar ik goed in ben.

Jumi Food Desk staat voor creatief en innovatief maar ook punctueel geleverd werk. Communicatie is onmisbaar en samen met jou wil ik graag met unieke ideeën, die gebaseerd zijn op concrete feiten, zorgen voor mooie eindresultaten.